Vanndispenser til din bedrift.
Vann er viktig, ikke minst på kontoret. Vi tilbyr både vanndispenser og tappetårn til bedrift og kontor. Ta kontakt så hjelper vi deg med å finne den beste løsning til din bedrift.

ION Vanndispenser

Friskt, rent, kaldt og filtrert vann – hver dag.

ION Sport Soda er ikke en reservoirmaskin, hvor vann ligger lagret på en tank som etterfylles ved bruk. ION Sport Soda kobles direkte til ditt eksisterende drikkevann, noe som betyr ubegrenset med kaldt, forfriskende, renset vann uten unødvendig avfall. Mengden kullsyre er justert for den aller beste smaksopplevelsen. Direct Chill er et kjølesystem som slipper ferskt vann inn i en isbank for deretter å gå gjennom en varme- veksler av rustfritt stål. ION Sport Soda leverer derfor alltid det ferskeste vannet, kun ved et tastetrykk.

Utforsk ION Vanndispenser her.

Albatross Pro 1

Friskt, rent, kaldt og filtrert vann – designet for å brukes.Med tilgang til godt vann på kontoret skapes forutsetninger for et godt arbeidsmiljø og fokuserte kollegaer. Når vannet dessuten kan serveres på en innbydende måte, blir effekten enda bedre. Alt dette kan du enkelt oppnå med Albatross tappetårn, som med sitt elegante design blir din mest brukte drikkevannskilde.

 

Albatross Pro 2

Friskt, rent, kaldt og ltrert vann – designet for å brukes. Med tilgang til godt vann på kontoret skapes forutsetninger for et godt arbeidsmiljø og fokuserte kollegaer. Når vannet dessuten kan serveres på en innbydende måte, blir effekten enda bedre. Dette elegante tappetårnet benytter en Pro 2 enhet til å rense og avkjøle drikkevannet. Dette eliminerer urenheter og sikrer optimal vannkvalitet hver gang du bruker vannkjøleren. Albatross passar utmerket som innbygget til benk, eller til et frittstående skap sammen med en av våre kaffemaskiner.

Utforsk albatross Pro 2 her.

Ønsker du at vi skal ta kontakt for en uforpliktende prat? Fyll gjerne inn skjemaet under så tar vi kontakt.