Hos Kontorsystemer kan du både kjøpe, og leie kaffemaskiner til din bedrift. Våre kaffemaskiner krever minimum vedlikehold og maskinene sørger for å gi utsøkt kaffe på jobb..

Bonamat Sego

Sego 12 er en helautomatisk espressomaskin. Takket være det beskjedne formatet og det tydelige og brukervennlige brukergrensesnittet kan Sego plasseres overalt.

Utforsk Sego her.

Franke A300

Franke A300 er den perfekte kaffemaskinen for kontorer med begrenset plass. Til tross for sin kompakte design er Franke A300 fullpakket med teknologi og funksjoner som gir en førsteklasses kaffeopplevelse. Kaffemaskinen har en 8″ touch skjerm som muliggjør visning av bilder. Størrelsen, smaksintensiteten og bønneutvalget på maskinen gjør det mulig å programmere opp til 100 ulike drikkevarianter i systemet som kan konfigureres utifra dine behov.

Utforsk A300 her.

Franke A400 Kaffemaskin

Franke A400 er vår bestselgende kaffemaskin og det med god grunn. Smak og kvalitet er det som skiller en eksepsjonell kopp kaffe fra en som bare er god. Franke A400 er designet for å få ut det aller beste fra hver eneste kaffebønne slik at du får den perfekte kaffekoppen hver eneste gang.  Takket være det integrerte FoamMaster™ systemet kan du nyte fløyelsmykt melkeskum, enten du foretrekker det kaldt eller varmt.

Utforsk A400 her.

Ønsker du at vi skal ta kontakt for en uforpliktende prat? Fyll gjerne inn skjemaet under så tar vi kontakt.

Bonamat Freshground

Den optimale løsningen er kaffe laget av nykvernede bønner med papirfilter som fjerner kolesterol fra kaffen. Kvernen som maler hver enkelt kopp styrker opplevelsen av nykvernet traktekaffe. Elegant og tidløst design i rustfritt stål og LED-belysning gjør at alle modellene i friskbryggserien passer godt inn i enhver omgivelse. FreshGround produserer ulike kaffevarianter, sjokolade og varmt vann. Styrkeregulering, egen knapp for tilsetting av melk og andre individuelle innstillingsmuligheter gir alltid førsteklasses kaffe. FreshGround har i tillegg til beholder for hele bønner to beholdere til instantprodukter.

Utforsk Freshground her.