Dette må du tenke på når du skal velge rett modell

 

Før du setter i gang med sammenligning av produksjonsskrivere, må du vurdere hvilke oppgaver du skal utføre samt hvilke ferdigheter innen produksjonsutskrift du allerede har.

Hvis du allerede har en eller flere av våre store multifunksjonsmaskiner (MFP-er), og samtidig vurderer å utvide beholdningen med en produksjonsskriver simpelthen for å få mer varierte datautskrifter eller få industriledende arbeidsflyt med eksepsjonell fargekvalitet, er det verdt å vurdere en modell med Fiery Digital Front End (DFE).

Noen av modellene våre har integrert Fiery Gateway, som kan veksle mellom den innebygde kontrollen til Fiery og Sharps egen kontroller, noe som gir det beste av to verdener.

Sharp er de eneste som tilbyr Fiery Gateway, som gir erfarne operatører tilgang til EFIs markedsledende Command WorkStation med bare ett trykk, uten å installere en egen arbeidsstasjon. Eventuelle maskin- eller mediajusteringer du ønsker å gjennomføre kan håndteres direkte fra kontrollpanelet. Helt uten rot og kluss får du umiddelbar og enkel kontroll over alle dine digitale produksjonsskrivere.

Elegant og enkelt

Hvis du investerer i din første digitale produksjonsskriver og ikke enda har ferdighetene eller erfaringen du trenger for å mestre en eller flere avanserte DFE-er, bør du kanskje velge en Sharp produksjonsskriver som er utstyrt med vår egen, fullt integrerte kontroller.

I så fall får du med en stor berøringsskjerm i farger med fingersveip-kontroll som forenkler enhver operasjon. Ettersom de fleste oppgaver kan automatiseres fra start til slutt, er det behov for veldig lite inngripen fra brukernivå, noe som gir svært lite rom for feil.

Alle produksjonsskriverne fra Sharp kan skrive ut i høy kvalitet på en rekke medium. De har alt du forventer fra en førsteklasses digital produksjonsskriver, uten å være kompliserte eller innviklede produkter!

Kontakt meg

Jeg vil vite mer om Sharp