Optimaliserte programvareløsninger

Uansett om du er en del av en liten arbeidsgruppe, en travel avdeling eller et avansert skriverrom, er Sharps multifunksjonsmaskiner (MFP-er) alltid et utmerket alternativ for utskrift, kopiering og skanning. Visste du at du maskinene kan få enda flere funksjoner i kombinasjon med våre optimaliserte programvareløsninger?

Med programvareløsninger som forbedrer hvert steg innen dokumentbehandling, inkludert dokumentkontroll, arbeidshåndtering, sikker dokumentlagring, dokumentskanning og mer, har vi alt du trenger for å øke produktiviteten og ha kontroll på kostnadene.

Utskriftsadministrasjon

De optimaliserte utskriftsløsningene våre lar deg enkelt kontrollere alle skriverne dine og reduserer samtidig kostnadene. Utskriftsadministrasjon-programvaren viser deg nøyaktig hvor mye, av hvem og når skriverne brukes. Du kan for eksempel få tilgang til rettighetene til hver eneste skriver på nettverket. I tillegg får du informasjonen du trenger for å kontrollere at hver eneste skriver står plassert slik at den brukes på den mest effektive måten.

Dokumentskanning

Våre optimaliserte skanneløsninger gjør dokumentfangst hurtigere og mer effektivt. Skanning, indeksering, arkivering, distribusjon og innhenting: alle disse tidkrevende oppgavene kan enten utføres automatisk under skanning, eller i løpet av noen få sekunder ved å trykke på ikonene på multifunksjonsmaskinenes berøringsskjerm. Dokumentfangst har aldri vært enklere.

Mobilapplikasjoner

Vi betror oss alle til mobiltelefoner og nettbrett for å få tilgang til oppdatert informasjon. Våre optimaliserte mobiltelefonløsninger gir deg muligheten til å fullstendig integrere alle typer mobilenheter i nettverket. I tillegg er det enkelt å skrive ut informasjon fra mobiltelefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner. Våre mobilapplikasjoner gjør det enklere å skanne og dele dokumenter på en sikker måte utenfor kontoret.

Ønsker du at vi skal ta kontakt for en uforpliktende prat? Fyll gjerne inn skjemaet under så tar vi kontakt.