Interaktive touch skjermer

 

Kontorsystemer leverer interaktive skjermer til klasserom, møterom og i publikumssoner.
Vi er leverandør av I3-touch, Clevertouch, Samsung og SHARP. Vi hjelper deg med å velge rett merke og modell etter dine behov.

 

Det digitale klasserommet

Det er mange forskjellige måter å integrere interaktive løsninger på i klasserommet ditt, og i det digitale klasserommet anbefaler vi vår komplette løsning. Den komplette løsningen inkluderer både programvare og maskinvare som vil hjelpe deg å ta timene til neste nivå, og holde elevene trygge, engasjerte og tilkoblet.

 

 

Les mer om I3-Touch her

i3TOUCH-X-ONE Brosjyre

i3TOUCH-E-ONE Brosjyre

i3LEARNHUB Brosjyre

Eller ta kontakt med Torbjørn Olsen på 930 32 055 eller olsen@kontorsystemer-as.no for mer informasjon.
Du kan også benytte vårt kontakt skjema som ligger nederst på denne siden.

 

 

Tilrettelegg for mer fleksibilitet og bedre digital samhandling både på kontoret og mellom hybride kontor. En interaktiv skjerm kombinerer avansert teknologi av høy kvalitet med en enkel og kjent brukeropplevelse for å berike kreative prosesser, presentasjoner, møter og undervisning.

Designbasert innovasjon

Med mer enn et tiår med innovasjon bak oss, er våre prisbelønte berøringsskjermer designet for brukervennlighet, sikkerhet og tilpasningsevne. Med størrelser fra 55 «til 86», PC- eller nettbrettmodus og en utrolig klar 4K-oppløsning, støttet med fem års garanti og den laveste feilprosenten på markedet, er vårt utvalg av interaktive skjermer det ideelle valg, uansett budsjett.

Programvare

Alt du trenger – og litt til

Alle appene du trenger er inkludert uten ekstra kostnad og uten løpende lisenskostnader. Clevershare lar deg speile innhold fra din telefon, bærbare PC eller nettbrett til den interaktive skjermen. CleverMessage forvandler skjermen til en digital skilting-skjerm, og deler dynamisk innhold med tidsintervaller eller når skjermen ikke er i bruk. Med skybaserte LYNX Whiteboard kan du lage aktiviteter og presentasjoner fra flere kilder, noe som gir deg friheten til å jobbe hvor som helst.

Lær mer

UX Pro
Kraftig og funksjonsrik 4k berøringsskjerm

IMPACT Plus ™
Designet av lærere, for lærere

IMPACT ™
Den perfekte klasseromsløsningen

Ønsker du at vi skal ta kontakt for en uforpliktende prat? Fyll gjerne inn skjemaet under så tar vi kontakt.