Sharp A3, multifunksjonsmaskiner og printere.

Sharp brede A3 fargemultifunksjonsskrivere med en lang rekke produktivitetsfunksjoner som egner seg til små arbeidsgrupper og mellomstore eller store kontorer.

Med skannehastighet på opptil 220 spm holder den produktiviteten oppe og sikrer at dataene dine blir skrevet ut eller skannet på svært kort tid og gjøres tilgjengelige så du kan distribuere dem via nettverk, sky eller applikasjoner. Standard OCR betyr at digitalisering, skanning og deling av papirdokumenter blir enda enklere og mer effektivt. Den 10,4-tommers LCD-berøringsskjermen med Sharp Easy-grensesnitt gir brukerne en intuitiv og lettfattelig opplevelse der selv de mest komplekse prosesser gjøres enkle.

Med bransjeledende sikkerhetsfunksjoner kan du være sikker på at dataene dine, både utskrevne og elektroniske, er trygge. Enkel tilkobling til skyen, applikasjoner og arbeidsflyter betyr at du kan få sikker og enkel tilgang til dataene dine og distribuere dem raskt, enkelt og uten bekymringer.

Ekte 1200 x 1200-utskriftskvalitet, maksimal papirkapasitet på opptil 5400 ark og langvarige forbruksvarer for færre brukerinngrep betyr at MX serien kan ta hånd om alle dine behov for utskrift internt. Modellene har fullstendig støtte for mobil utskrift via AirPrint og Google Cloud Print, og det valgfrie trådløse LAN gjør at enheten kan plasseres hvor som helst på kontoret. Den konfigurerbare designen og det kompakte fotavtrykket betyr at den kan plasseres på et skrivebord eller i en avdeling.